Wednesday, December 29, 2010

BFF

tajuk kali BFF ..korang ada BFF tak ?  mesti ada kan .... aku nak share my BFF sejak zaman kecik ... zaman sekolah ... zaman masuk U... zaman kerja ....(rasanye masa kerja dulu aku tak de BFF kot ) .. sebab kat tempat kerja aku tak de pompuan masa aku masuk kerja dulu ...dah dekat dekat aku nak keluar dari opis tu baru ada sorang pompuan masuk ... huhuhuhu ...dan yang paling latest lepas aku kawin pun ada BFF tau ...sape lagi ..Laki aku laaaaaaa hahahaaha...

ni BFF aku ....yang No 1

ni My BFF masa aku sekolah menengah .... nama dia .M.A.S.M.I.N.I ... kami panggil dia MAS jek ... dah kawin ... dan sangat sangat spoting orang nye .... dia ni BOSS BESAR dalam geng kiteorang ..atau dengan kata lain SIFU kiteorang ... (huhuhu ampun mas) ... kalau korang nak tahu sekarang mas ni kerja kat KELANTAN .... so susah la kami nak berkumpul ... apa apa pun ... kalau kiteorang berkumpul ..kebaboooommmmmmmmm tak ingat dunia ......



taraaaaa...ni la MAS ... sifu kami ...


My BFF yang ke 2...

Namanye Z.U.R.I.A.T.I ..aku panggil dia mc zue jek ... pramugari vouge gitu .... tak sangka dulu masa sekolah brutal  nak mampus .... hahaha (ampun mc zue ) .. Orangnye dah kawin ... tapi badan skeping maintain cam dulu jugak ...tak gemok gemok ... aku jugak la yang semakin kembang ... ya la pramugari mana leh gemok ... kan ... aku ingat masa sekolah dulu walaupun dia paling kurus tapi dia paling banyak makan ...mc zu ...mc zue ....


alamakkkk.....cun la amoi nie ..... macam anak cina kan .... heheheh.


hehehehe sebenarnye ada lagi BFF aku ...tapi aku dah mengantukkkkk nanti sambung ye ... korang mesti nak tahu sapa lagi BFF aku kan ....

tarraaaaa ..muncul lagi ....

 My BFF no 3..

nama dia H.A.S.L.I.N.A ..kiteorang panggil dia ...Mc na jek .. Actually mc na baru je bersalin last week ... tak sempat lagi aku nak tengok anak dia ..mesti comel macam dia gakkkk.

  ni lah mc na ... anak sorang tapi macam anak dara kan .


My BFF no 4


haa  yang confirm anak dara lagi ni ... nama dia R.A.B.E.T.A.H  unik kan nama dia ... satu dalam sejuta ... tapi dia ni susah sikit aku nak jumpa ...asyik sibuk memanjang ....orangnye kecil molek ... tapi berjiwa besar


ni lah cik bie kita .... sebenarnye aku x de photo dia ..ni pun aku curi kat FB dia....hahaha shhhhhhh jgn bagi tahu dia tau ...

banyak suka duka yang telah kita lalui bersama kan .... sekarang semua tinggal memori ... tapi kalian tetap di hati ...

ni lah kami masa zaman sekolah dulu .... cute tak ?

hehehe comel kan kiteorang dulu dulu ...







sekarang .........selepas 13 tahun..... tengok perbezaan ...kami .....

..................


lagi cute kan ....hahahaha

hahaha angkat kaki gaya sopan ...versi bini orang dan mak mak orang .



MAS 
MC ZUE
MC NA
BIE                    

korang memang THE BEST OFF THE BEST ...


sekarang ni aku nak tambah BFF aku ... tapi aku tak tahu dia sudi ke tak nak jadi BFF aku ..... nama dia  SYA.. atau nama glamer ikan gelama dia ARIN SHAM ... walau pun masa sekolah dulu kita tak geng tapi sekarang dia dah masuk geng TER ...GG kami ....


Arin Sham ... nak tanya nie ...sudi tak ko jadi BFF aku  ? .... hik hik hik ...budak tak malu  bertanya...


ni lah sya ...mummy vouge ... anak 3  you ..tapi maintain .......








Kenapa saya suka kawan saya ?








kenapa saya suka kawan saya ?






kenapa saya suka kawan saya ?














kenapa saya suka kawan saya ?

Sebab kawan saya BESTTTTTTTTTT

1 comment:

esmaxempayar.blogspot.com said...

korang semua jangan marah ya ...