Friday, May 6, 2011

BEN ASHAARI GEGAR BLOG MAY 2011




segmen Ben Ashaari lagi ...walaupun minggu nie agak sibuk .... tapi petang nie sempat jugak aku jeling jeling blog nie ...  kalu korang nak join klik sini

syarat syarat senang je ...
  1. Letak banner BEN ASHAARI - (ok aku dah letak).
  2. Tajuk : BEN ASHAARI GEGAR BLOG MAY 2011 - (tajuk pun aku dah letak)
  3. Tu jer .. Tinggalkan link di ..SINI
OK ..Aku dah siap semua ...sekarang nak pergi hantar kerja sekolah kat cikgu BEN...

tapi sebelum tu ...
jangan lupa undi BEN ASHAARI kat SINI dan rakan perjuangan beliau kat SINI

DAN..

satu gathering besaran bersama bloggers akan dibuat dalam minggu depan pada hari Sabtu bersamaan 14hb May 2011 .. Sebarang kemaskini akan diberitahu kelak .. Cuma harap korang dapat freekan pada tarikh tersebut .. Mana mana blogger leh join ! .. rasa macam nak join je..jom korang kita serang putrajaya ....




17 comments:

en solo said...

jom gegar ramai-ramai...
good luck !!!~


- dulu 75, sekarang dah 88.4 ...
http://solomolo.blogspot.com/

Fauzie Jasmani said...

Singgah gegar blog ni dulu..salam kenal..nak follow boleh?

UpProfits Latest Entry : [Hangat] Oh! Indahnya Alam Perkahwinan..

Ros Anisza said...

salam perkenalan...mari kita gegar!!!!

nuR izyan said...

terjah dr blog BA..
hepy blogging :)

miz ruha said...

datang dr blog abg ben,,,
salam kenal,,
:)

cik faez said...

singgah kasi gegar belog awk .. :)

Ly_Tulip said...

Menyambong gegaran semalam... Arap gegaran kali ni semapt la sy abeh kan.. Semalam da berjaya mengegar 2 kumpulan.. :)

Kalo rajen meh la jengok sy.. :)

*PEace Yo! :)

Elih Japahar said...

Salam gegar & salam perkenalan :)

fRaMe+LenSeS said...

Assalamualaikum..
Nadh datang dengan fullset pakaian keselamatan ni,
berat pala dengan helmet aih. kaki pn sama ng safety shoes..
tak bleh lama2 sebab ni nak kena lari dah p tempat selamat since gegaran kan sini hebat sangat.
Salam ziarah dari Nadh. Jaga diri ya.. :D

Rajin2 jemputlah melihat Layang-Layang Nadh

Qaseh Ziera said...

salam perkenalan.....gegar may 2011 datang nie....http://qaseh-ziera.blogspot.com

NanieKhairani said...

salam kenal.. datang menggegar...

BudakBosan said...

haiiii..jom lawat/follow kite lak.. =)

Jerung Gergasi said...

yo jerung datang singgah & jadi follower ke 555 =) ..fav no. 5 ..keh3

Kei Seichi said...

singgah dari belog abg ben...
gegar sini!

http://geekzster.blogspot.com/

elmiesya said...

tumpang singgah kejap tau. letih jalan2 dari blog ben ashaari. kalau senang2, datanglah ke rumah. sambil2 tu follow la sekali. gerenti di follow balik. janji ditepati. salam perkenalan.

http://cintaelmiesya.blogspot.com/2011/05/ben-ashaari-gegar-blog-may-2011.html

syaz rini said...

gegar sini..:)

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Assalamualaikum dan Salam Ziarah semua.

Jamal datang gegar blog nie dari blog Abg Ben. Jom ramai-ramai
gegar dan komen blog Jamal balik ye kawan-kawan..Thanks semua

DAPATKAN E-BOOK SEO PERCUMA DARI JAMALUDDIN.NET