Tuesday, May 10, 2011

lil lollypop gife house

anda tidak mempunyai masa mencari hadiah untuk simanja yg br lahir? jgn risau..dapatkan secara on line di lil lollypop gift house... dan mereka akan menghantarnya beserta mesej istimewa dari anda (free handmade card will be given)...

jom jenguk page lil lolly pop gife house kat sini ...




klik bawah  untuk ke page lil lollypop gift house




teruja beb ... tengok barang barang baby kat sini ... Sekarang aku duk fikir fikir sape yang nak bersalin dalam masa terdekat nie ... aku nak beli satu .... Sape nak adios baby bolehlah beranak cepat cepat ya ...nanti aku bagi ...




cantik kan ? haaa apa lagi jom la jengok page lil lollypop gife house. kalau sape berminat nak order boleh email terus  kat kawan aku ... aku jie tukang promote je .... tapi serius korang ..comel ...
 lil_lollypop@yahoo.com


2 comments:

ibuintan said...

as salam,

memang cantik dan kretif

tq..singgah blog ibu, salam kenal

jumpa lagi

josrevalution said...

salam.. sa singga yer.. i folo u.. folo me jg yer tun blog..
blogger menghapuskan blog untuk blogger yg masih belum beralih ke gmail sebelum 25 jun 2011!!betul ke?




javascript:alert(c=0)