Monday, January 31, 2011

PERADUAN BERGAMBAR DENGAN ALAM

aku jarang masuk masuk peraduan nie ..bukan apa .. semua peraduan yang aku masuk tak pernah menang pun ..kali nie nak cuba nasib ...mana lah tahu kot kot ada ong ... boleh la menang top up 20 hinggit. Boleh wat talipon pakwe   encik suami ... muhahaahahahaa..
Sape sape nak join boleh KLIK SINI

SYARAT - SYARAT PERADUAN:-

1) anda mesti jadi follower kepada 




2) letakkan banner nie tanda sokongan

 


3) Letakkan gambar dengan alam ... dan cerita tentang gambar (dlm 50 patah perkataan)

Kalau letak gambar aku & the geng nie ok tak ? kan kalau aku letak banyak banyak kan marah pulak yuan pengajur kita ...
Gambar ni kenangan masa bergedik santai ngan my bff  kat Goldcoast Sepang.Memang best giler bila sekali sekala dapat jumpa .. kenangan yang pasti tak kan di lupakan sampai bila bila ....dan yang paling tak boleh dilupakan ..kena marah ngan guard sebab bergambar di kawasan larangan ... tu la korang exited sangat bila tengok taman yang cantik di tumbuhi dengan tumbuhan menghijau .....tengok kat belakang tu pak guard dah datang dah ... habis la korang ...


4) Tag 5 blogger favorite  ..




tadaaaa ...dah siap ....senang je kan 




4 comments:

Kaseh said...

ko kan..celah mana la aku nak carik gambo ngan alam ni..wakaka..takper2..nati aku carik..

eyna azmi said...

alah ..pergi celah celah pokok ..then ambik gambar ..jadi jugak..muhahaahaha

comeliness_zaty said...

ala kak eyna..kite xpasan la akk tag kite..cmne nak taw ek ade blog laen link kt blog kite? and bad news is kite xdpt join sbb da telmbt..huhu..da tutup da due date dye..cdey2...

eyna azmi said...

taty belum tutup lagi ..9/2/2011 lor