Saturday, January 29, 2011

TIP TIP MASA BELI BARANG

tajuk kali ni nampak macam skema  tapi  KORANG KENA BACA SAMPAI HABIS TAU kalau tak jadi macam aku

TIP NO 1 - mesti bawak duit .... ( of course la duit kena bawak nak beli barang kan )
TIP NO 2 - mesti  ada barang  yang nak di beli 
TIP NO 3 - dah jumpa barang tengok harga dia ...ngam ke tak ngam ..
TIP NO 4 - Tengok expired date  (expired ke tak ...terutamanya makanan)
TIP NO 5 - WAAAAAAAAAAA.... kenapa lah aku tak tengok betol betol ...kan dah salah beli ...  i   baru umur 13 TAHUN  tau ...semalam dah silap beli susu ANLENE untuk umur 51++ punya ...


- nak tukar confirm la tak leh ..sebab dah bukak
- nak bagi kak mak ...mak duduk jauh beribu batu
- abis tu ???? cam ner ngan susu ANLENE ni???


salam
eyna azmi

6 comments:

Anonymous said...

sebelum nie aku tak pernah tengok pun katogeri umur tu

maszaki said...

hahaa...awat ang tak tgk betul2 dlu lorrr??? es ess pos jek kasi kat mak ang kt kg tu...mc na mc naaa...

eyna azmi said...

aku bg kat hang la ..hang mau tak? hang kan dah 51++

comeliness_zaty said...

akak bagi kt jiran2 akk la..jual kt dye..kih3

eyna azmi said...

taty : dah bukak la yang ...

aanie said...

ala, anlene gold....hehe, xpe sedekah kat jiran...hehe...