Wednesday, April 27, 2011

28 APRIL - today is my BIRTHDAY

28 APRIL datang lagi .......maka bertambah lah lagi setahun umur aku .... huaaaaaaaa 31 sudahhhhh ....
Semoga aku panjang umur dan murah rezeki ...Amin ...
Tahun nie tak de orang nak celebrate birthday aku ke?????????

Last year best freind aku buat suprise birthday party kat aku ..tahun nie ? mmmm tahun nie diorang x de kat KL .... so malam nie potong kek je la ngan encik suami ... shhh hadioh tak dapat lagi nie tahun nie .... nak hadioh ...nak hadioh .... orang yang berkenaan tu .... tak reti reti ke ? haahahaah

ok kita layan je la picture tahun lepas ...





picture hari nie aku update nanti .....


p/s - Zu An dan Mas ...aku rindu saat nie .....




10 comments:

Ilhamny.com said...

epy besday cayang..walaupun kek tu kek taun lepas, tapi terluiq cheq nengoknyerrr

aanie said...

happy birthday....

maszaki said...

ku rindu jugakkk....hepy besday my dearrr........

maira said...

happy besday dear.. semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki & diberikan segala yang terbaik olehNya... (memang kita patut selebret sama2 nie hehe)

Dinas Aldi said...

Waahhh, happy birthday!

eyna azmi said...

iihany.com - terima kasih dear

eyna azmi said...

aanie - terima kasih aanie

eyna azmi said...

mas- TQ dear

eyna azmi said...

Maira - terima kasih dear ... tu la patut celebrate sama sama kan

eyna azmi said...

Dinas - terima kasih dear