Friday, April 1, 2011

CARA PANTAS NAK JADI TERKENAL

Korang nak jadi terkenal dalam masa yang singkat tak? nak? sape  pulak yang tak nak kan .Betul betul nak ke nie? Konpem nak. Tak mo cerita banyak, baca je kalau nak ...

1- Derma kan seluruh harta yang korang ada pada sesiapa saja . Dijamin pihak wartawan tak sabar sabar nak tahu cerita korang dengan lebih lanjut.

2. Tegur semua orang yang korang jumpa setiap kali keluar dari rumah. bunyinye macam sewel jek . tapi orang akan kenal dengan korang sebab tiap tiap hari kena tegur.

3. Berdiri depan kamera setiap kali wartawan menyiarkan berita secara lintas langsung. Dengan pantas korang akan terkenal dimata orang gila .

4. Tulis status berbaur hasutan kat blog . facebook atau twitter, confirm ramai yang akan bagi sokongan padu .dan korang akan cepat jadi terkenal

5. Lempang diri sendiri beberapa kali di khalayak ramai. . Mesti ramai ramai yang berebut rebut nak panggil  kakitangan wad psikiatri nanti.

6. korang pikir lah sendiri


p/s - aku tak ikut petua petua kat attas tu ..sebab tu la aku tak popular ... :-P

8 comments:

kyra_G said...

hehehe xperlu nk jadi terknal smpai nk uat cmtue..b urself n people will realize it=)

eyna azmi said...

KYRA -betol tu jadi diri sendiri

Hatim said...

hahaha,nk try buat cara nih,mungkin jdi....

aLieF si Muncung ManiS said...

wahhh..eyna ni dah berjangkit dgn alief..hehehehe..jgn percaya sgt akak eyna ni..hehehehhe

sLumber said...

hahaha.. kalau mcm tu orang gila pun tak nak buat.. hahahaha..

eyna azmi said...

Hatim- hatim try dulu ..kalau jadi eyna ikut buat

eyna azmi said...

alif si muncung manis- eh ya lah dah jangkit ngan alif la nie ... alif langsung x leh caya ...lariiiiii

eyna azmi said...

slumber - hahahaha