Thursday, April 14, 2011

GIVEAWAY UJANG9897

kali nie aku nak join GA bakal pengantin baru si ujang nie pulak .... syarat syarat penyertaan : -
1) Letak Header budak yang suka kentut nie ... ok done

2) Letak satu gambar korang yang sempoi ...tak wajib .. so aku tak yah letak la ya

3) Bebel la apa-apa..nak kutuk blog aku pun boleh...
Ujang 9897 .... sape tak kenal ujang ... mat kentut ... kalau korang buka blog korang pas tu bau semacam jek ..memang sah sah lah dah kena kentut dengan si ujang nie ...sebenarnye si Ujang nie bakal menamatkan zaman terunanya bulan depan .... dengan tunang dan kekasih hati dia si Yana ....habislah teruna ko nanti jang hahahaahaha.. kalau korang nak kenal dengan ujang nie moh jenguk blog dia ... blog dia memang best walaupun kadang kadang tu ada unsur unsur lucah sikit ...tapi serius aku cakap ..blog dia memang best ..kalau sekali korang dah masuk blog dia mesti nak jenguk lagi ... tapi kalau dah pergi blog dia tu kena tahan lah ye kena kentut ... sebab si ujang nie memang suka kentut merata rata ...tak senonoh betol .

4) Tag 2 orang (bagitau la dorang ek)
ok ujang suruh tag 2 orang ... aku nak tag ...

5) Tinggalkan entri penyertaan di entri ini...
ok dah siap ..nak pergi kentut kat blog ujang dulu ...oppssss dah berjangkit ngan ujang la nie .

sape sape yang nak join klik kat  ujang9897   cepatttt...tarikh tutup bulan depan ...

7 comments:

maira said...

salam eyna....

tq tag maira.. nanti maira buat.. blog si ujang memang best :)

♥e'in♥ said...

good luck.. :)

iftitah_ihsan said...

salam kak eyna .
syaza ada tagged akk koin GA ini .
jum :)

http://kliklaaku.blogspot.com/2011/04/giveaway-from-moscow-by-miszlullaby.html

cempakakuning said...

As salam.
Good luck eyna.

Jom join ga ni pulak.Cempaka kuning as referral ye.tq

http://cempakakuningku.blogspot.com/2011/03/1st-giveaway-by-wan-myzura-collections.html

Elon Noor said...

tq dah tagged aku..nanti aku terjah belog budak tu...

doh la tgh bz loni...huhuhuhu..

mujur la sapa bule depe hahaha..lamo gilo...

solo molo said...

singgah dari blog abang ujang...
abang katanye...
hahaha...
good luck ya !~


http://solomolo.blogspot.com/2011/04/giveaway-ujang9897.html

NUMASARA HANA said...

singgah dari blog abg ujang
meh la singgah

http://numasara.blogspot.com/2011/04/en.html