Sunday, April 10, 2011

aksi cium pipi - aku rasa nak termuntah

entry kali nie berbaur kutuk mengutuk sikit ... tapi tak pe lah kutuk untuk kebaikkan .. semoga boleh dijadikan iktibar ... ceritanye begini ..

Masa aku nak naik ke atas tadi  . .. aku dan beberapa penghuni blok aku nie duk menunggu lift... tunggu punya tunggu lif pulak lambat sampai ... orang dah makin ramai dah ..tapi yang aku nak cerita bukan pasal lift ... aku nak cerita pasal satu pasangan kekasih nie ...

Si pakwe baru saja menghantar si makwe nye ..betul betul depan lift ..maka turunlah si makwe tadi dari kereta jenama lanser putih cap ayam.  dari motor honda EX5 je.... sementara menunggu lift tu sampai si makwe tadi duk la sembang sembang ngan pakwe dia ... mula la aksi aksi yang tak sedap mata memandang ... cuit sana cuit sini ... pegang sana pegang sini ... yang nie kira ok la ... biasa lah orang tengah bercinta kan ...
yang part TAK BOLEH BLAH NYE .. masa si makwe tadi nak tinggalkan si pakwe (masa nie lift dah nak sampai.) ..si makwe nie ciumlah tangan si pakwe ... dan si pakwe nie pulak cium la tangan si makwe .. tapi yang menbuatkan kami yang tengah menunggu kat lift nie terkejut nye ..si makwe ni boleh merenget renget (manja ala ala beruk makyeh) suruh si pakwe ni cium pipi dia ... uwekssssss serius aku rasa nak termuntah kat situ jugak bila si pakwe nie cium pipi si makwe tadi ...

halooooo dik oii ,,, kita nie kat malaysia .... bukan kat india. kat obersea okay ! prihatin la sikit .... ramai orang tengok ko duk bercium tu ... kot yea pun nak kissing missing ... pergi la tempat terlindung sikit ...(eh aku tak suruh korang yang belum kawin kissing okay)  depan lift tu ... malu la sikit ...segan pulak aku bila sorang budak kecik cakap kat mak dia ,,,

" mak ...abang tu cium pipi kakak tu mak  " ...

makcik makcik dan kakak kakak yang nak masuk lift tadi  semua gelengkan kepala ... habisla ko esok  ..mesti jadi bahan gossip dioarang .... anak sape tu !


29 comments:

ila said...

kte yg tgk nie yg malu kan..
diorang x rase malu kod.

cOnfuSeME said...

konon2 uptodate sgt..:P

xazryx said...

melayu plak tuh ,haihh .

edd said...

ooooo.... zaman skg maaa...mmg la macam-macam ada..hahahah...

Ery Farieha said...

anak sapa la tuu?


heh.

y-A-n-A said...

tak tahu nk ckap pe dah. yg perempuan patut kawal kelakuan sndiri. yg laki dh mmg mcam org mengantuk disorongkan bantal. aduhai..

Asyraf Afiq said...

mmg xtau malu...

http://asyrafpunyeblog.blogspot.com

belogkiter said...

uwek uwek

cujen said...

kami yang dah kawen ni pon kadang2 malu nak bercium macam depan khalayak ramai... maklumlah penampilan kami tak serupa org dah kawen..kang kena kutuk sesia jek.. hehehehe

salam singgah dari CUJEN THE LEJEN

BEST EVER GIVEAWAY

maira said...

itu memang adegan mintak kutukan tahap dewa ... hilang sudah sifat malu...

*Miss Geli^ said...

agak agak kalu pasangan yang dah kawen, cium cium pipi kat public, ada orang kutuk tak?

riza said...

hai...dtg jalan² dari blog BA :)

anntaj said...

tadi ann nampak org dlm kereta

sekamar rindu said...

salam..

tulah kalau tak tahu malu...saya pun dah muntah juga kak ooi..

eyna azmi said...

ila - agaknye memang mereka tak malu kot

eyna azmi said...

confuseme - tu la pasal ...

eyna azmi said...

xazryx - melayu la yang jadi masalahnye ..kalu bangsa lain ..tak heran pun

eyna azmi said...

edd - macam astro ...macam macam ada

eyna azmi said...

Ery Farieha - Entah ..anak sapelah tu

eyna azmi said...

y-a-n-a : betol tu

eyna azmi said...

ashraf afiq - dah biasa buat kot

eyna azmi said...

blog kite - uwek uwek gak

eyna azmi said...

cujen - kalau orang dah kawin tak de la macam tu kot ..... cium kat umah je ...haahhahahaha

eyna azmi said...

maira - hahahaahah sayang sekali budak tu tak de blog ..kalau tak nak je tag dia

eyna azmi said...

Miss geli - hahahahaha ..ahkak ,,, selalu eyna jenguk blog ahkak....tapi segan nak komen ....

kalau dah kawin gaya diorang tak macam tu kot..

eyna azmi said...

riza - hai ...TQ

eyna azmi said...

ann - kalau dalam kereta ok sikit kot ann ... ni kat motor ... segan lor nengok

eyna azmi said...

SR- salam ... kita pulak yang malu

Aishah Rahman said...

org dah kawin pun tak lebih2 macam tu