Friday, April 8, 2011

aku dapat award dari mak dara

korang pernah dengar nama mak dara tak? ...ala mak dara .... tak kan korang tak kenal .. ...meh aku kenalkan ..

tadaaaaa.... nie lah mak dara ...




oppssss ...silap la bukan yang tu ...... nie ha ..
serius aku cakap masa mak first time dengar nama  mak dara ...aku duk imagine mak dara tu mesti macam mak dara yang jual jamu kat atas tu  ... tapi ..... haaaaaaa tengok ko ... bergetahhhh ...


apa apa pun terima kasih mak dara sebab review blog eyna semalam .... dan siap bagi award lagi ... .. terima kasih sekali lagi ... sayang mak dara ...

tadaaaaa... ni lah award dari mak dara ...

award sebagai follower ke 800



sape sape yang nak kenal mak dara .... jom terjah kat BICARA MAK DARA ..bila korang dah pergi sana mesti terus melekat ..tak caya cu jenguk .. cu jenguk

7 comments:

sekamar rindu said...

salam...

kak....tahniahhh.....hebat tu.:)

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

waduhhhhhhhhhhhhhhhh makkk aiiii.. terujaaaaaaaaaaaa tersukaaaaaaaaaa terlikeeeeeee.. tengkiuu dik . terharu akak dengan entry adik ni.. muahhhhhhhhhh cayang dier =)

Lagenda said...

Salam Eyna. Mak dah dtg sini waktu eyna dpt award dr mak dara tu cuma mak tak tinggalkan jejak je..

Eyna ni, sohih kenal blog mak dri blog Mak Dara tu kan..hehehe

Niway, salam perkenalaan dari mak jugak yek..

eyna azmi said...

sekamar rindu - TQ

eyna azmi said...

mak dara - hehehehehehe cayang mak dara jugak

eyna azmi said...

lagenda - betol la tu ..dari mak dara eyna kenal blog mak

maszaki said...

huah3..kesahnyerrr...tok dea nok terjah lg weh...na hok mana so mak dare sbnrnye nih?? huhu