Saturday, February 12, 2011

ADT ALARM SYSTEM

arghhhhh..ngantuk tahap dewa .. semalam tidoku diganggu oleh panggilan dari ADT alarm ....jam 3.00 pagi ..gile ..nak tak nak kena kejutkan encik suami suruh p tengok my shop ... maklumlah hari minggu camnie ... banyak yang nak ambik peluang ...nak kaya dengan cara cepat ... tak yah kerja ..merompak jek ..senangkan ... dan alhamdulillah ... bila en suami pergi check ... tak de apa apa ... cuma kucing je yang masuk ikut tetingkap toilet ... huh ... selamat ...walaupun tido sedikit terganggu ...







P/S - ADT Alarm system adalah system security dimana akan memantau pergerakkan didalam premises @ rumah ..bagi mengelakkan kejadian pecah kedai @ pecah rumah ..
apabila system mengesan ada objek yang masuk dalam premis automatik panggilan akan dibuat kepada pemilik kedai @ rumah ...sekiranye ADT tidak dapat menghubungi owner ... secara aotomatik panggilan akan dibuat kepada polis.



tapi kalau kucing yang masuk...jadi lah cam aku malam tadi ....



Salam 
eyna azmi

5 comments:

Dinas Aldi said...

bertuah punya kucing!

amir aizat said...

itu mmg biase blaku kann,haha

suhailas said...

heee sama lee sue ADT gak sampaikan tikus lalu atas cordyard pon berbunyi..tensen sungguh

eyna azmi said...

Dinas Aldi -memang bertuah ..tapi kucing gemuk (kaseh ) lagi bertuah tau ..

eyna azmi said...

amir aizat- first time ... kena ..biasa ok jek

suhailas- nasib baik kat my shop tak de tikus