Thursday, February 10, 2011

KOMUTER TERKANDAS

dah petang baru sempat buka newspaper ... dalam duk belek belek berita kat METRO hari nie aku tertarik dengan tajuk  komuter kandas nie ... korang kalau nak tahu lanjut korang p beli metro hari nie ...ada lagi ke orang jual ..malam malam cam nie ..


dulu dulu masa aku gunakan naik komuter masa nak gi kerja selalu gak terkandas dalam komuter ..kalu sebelah pagi ok la ..sebab semua orang perfume semerbak lagi ...korang bayangkan kalu terkandas sebelah petang ... time orang balik kerja ... dah la tu dalam komuter tu pulak dah penuh cam sardin ...(bayangkan ..bayangkan) ... air cond pula confirm confirm la tak de kan ....perghhhh ..dengan wangian perfume asli lagi ,...... huhuhu tak sanggup nak bayangkan ..

tu bukan lagi part nak kena tunggu berjam jam kat stesen komuter .... huh..

tapi yang part paling best nye ... alasan terkandas dalam komuter la alasan yang selalu aku bagi kat boss aku kalau aku lambat masuk opis .... hahaha selalu jek aku kencing boss aku tu ..padahal aku memang bangun lambat pun .... tak  pe kan ..bos aku tak tahu pun ... aku cakap kat bos aku ... komuter lambat la boss... komuter rosak la bos ... hahahaha jahat jahat


salam
eyna azmi

7 comments:

sumanje said...

salam...
ziarah malam jumaat..
su ada blog baru ..
perlukan sokongan daripada sahbat blogger..

harap sudi bantui thanks..

http://fruitintheworld.blogspot.com/

Kaseh said...

sebab tu la aku malas nek komuter..bila time balik yg aku malas betol.. tu yg sangggup drive dari kajang ke nilai...

aiezhaa said...

komuter sesak gler.

eyna azmi said...

sumanje - dah follow your blog

eyna azmi said...

keseh - jauhnye ko kerja

eyna azmi said...

aiezaa- memang SESAK ..macam sardin kalau sebelah petang

freeman said...

moga public transport makin bagus