Thursday, February 24, 2011

RAHSIA BULAN KELAHIRAN KU - APRIL


ni pakcik aku yang kata tau ..bukan aku ... meh kita check betol ke tak ...

pakcik aku kata :-

1) Aku sangat aktif dan Dinamik(Aku setuju sangat dengan pakcik aku nie ... aku memang seorang yang aktif dynamic tu ada la sikit sikit kot)

2) Cepat Bertindak dalam membuat keputusan tetapi cepat menyesal (dulu ada orang ajak aku buat MLM ..aku tak fikir panjang terus je join ..last last melayang 20K ..betul la pakcik aku tu cakap)

3) Sangat menarik dan pandai jaga diri ( yang pandai jaga diri tu betol la ..menarik ke ? ahaks ..malu i tau )

4) Punya Daya Mental yang kuat ( Kuat la jugak daya mental aku kot ..kalau tak tak kan la aku leh masuk u)

5) Suka di beri perhatian (yes !! aku suka orang beri perhatian kat aku ..terutamanye laki aku )

6) saangat diplomatik pandai memujuk (Pandai ke ..ishhh tak kot ...aku tak reti nak pujuk pujuk orang ni)

7) Berkawan dan pandai menyelasaikan masalah orang (  yang nie aku tak leh nak jawab ..kena kawan kawan aku yang jawab..mungkin ya kot) 

8) Sangat berani dan tiada perasaan takut ( mungkin ya ... sebab aku pernah drive sorang KL -Kota Bharu Sorang sorang ..sampai KB mak aku cakap ...berani budak ni kelik sorang)

9) Suka perkara perkara yang mencabar ,pengasih , penyayang, sopan santun, dan pemurah ..( yang lain tu betol tapi bab sopan santun tu tak berapa nak betol kot..sopan ke aku)

10) Emosi cepat terusik ( ye ke? )

11) Cuba kawal perasan  (try jugak ..tapi kalu tak leh tahan meletop jugakkk)

12) Kecenderungan bersifat pendendam ( ishhh ..tak de lah..tak betol nie)

13) Agresif dan kelam kabut dalam membuat keputusan ( kelam kabut ke? )

14) Kuat daya ingatan

15) Gerak Hati yang kuat

16) Pandai mendorong diri sendiri dan memotivasikan orang lain

17) Berpenyakit disekitar kepala dan dada ( alhamdulillah ... aku sihat lagi)

18) Sangat cemburu dan terlalu cemburu ( yang ni laki aku kena jawab .....  tak ko aku ok jek)















10 comments:

Kaseh said...

tak kesah la ko macam mana pun.. aku soka kawan ngan ko..mesra alam..rasa macam dah lama kenal... aku harap ko ikhlas kawan ngan aku..sebagaimana aku ikhlas kawan ngan ko.. meh sini nak laga2 pipi..wakakakakakak

mommylavender said...

ati cepat terusik?? ye la ..pompuan meyh..hee~ sebrutal2 mane pun ati mesti sensetif kan..

.: iEyLa :. said...

huhu..klu camni pakcik saye pon ckap bende yang same la pasal saye..haha
we share the same month la dear..hehe

eyna azmi said...

kaseh- aku pun sama gak suka kawan ngan ko ..ko memang best ..ni kat alam maya..kalu kat luar aku tak tahu cam ner.. ko memnag best

eyna azmi said...

mommylavender -orang pompuan memang cam tu kan

eyna azmi said...

ieyla - hehehe ,,pakcik kita sama la

buuwa said...

aku kena check jugak la apa "PAKCIK KITE" cakap ttg aku..hek3

sekamar rindu said...

salam...

hati cepat terusik??..heh..biasalah..

ibunaznoy said...

as salam,sy pun br post n3 yg sama coz lahir bulan April gak..leh jd geng ni,heee..

p/s:sudi2kan dtg blog ye..,dah folo sini..

maira said...

bulan kelahiran kita sama :)