Sunday, February 13, 2011

TUTORIAL UNTUK DAFTAR HEARTBEAT

dulu kalau aku tengok banner nie :-


aku buat tak tahu jek ...

tapi semalam bila aku bertandang kat blog suhailas rasa tertarik dan di tarik pulak ... DUIT FREE ooo sape tak nak duit free...(tak kesah lah korang nak kata aku mata duitan pun ....janji DUIT). so aku pun godek la .. klik sana klik sini ... then finish ... Sah sah sekarang aku pun terpengaruh dengan heartbeat. Tambah tambah pulak bila tengok tutorial mama zafran ..yang income dia dah mengunung tu lagi la aku teruja ... so kalau korang boleh  join jugak kalau berminat la ... bukan kena bayar pun free ...free ..free  FREE TAU ...MASUK TOILET PUN KENA BAYAR TAU ..

korang kalu nak join leh klik tutorial mama zafran ..aku pun copy paste kat situ jek ..COPY PASTE dengan kebenaran yea...

1. mula mula korang klik banner heartbeat nie




2. Klik Icon Hearbeat seperti yang me bulatkan tu






3. Klik CREATE ACCOUNT dan isi kesemua maklumat berkenaan



4. Masukkan Password Email Address then klik I agree HeartBeat's Terms of service then klik
continue


5. Then dah create account klik Join HB!Affiliate seperti kotak merah diatas


6. Klik Online Application (seperti yang ditunjukkan dibawah)
then isi kesemua maklumat yang diperlukan




8. Pilih cara pembayaran yang hendak dibuat kepada anda...
then klik continue


9. Klik My HB!Affiliate untuk mendapatkan code iklan heartBeat




10. Klik GET A CODE (seperti lampiran diatas)



11. Copy Code2 yang anda kehendaki(bertanda merah bulat), ada 4 code untuk iklan Heartbeat
 (seperti lampiran yang bertanda kotak merah blah atas)--setaip code adalah unik/tak sama utk setiap member heartbeat tau (mcm nuffnang punya code gaklah)




TUTORIAL UNTUK PASTE CODE KE DALAM BLOG



1. Pi Kat Design


2. Klik Add A Gadget 





3. Klik add HTML/JAVA SCRIPT then save, ulangi cara yang sama untuk letak ketiga2 iklan berkenaan
4. akhir sekali DRAG gadget berkenaan ke kedudukan yang dikehendaki...




tadaaaaaaa...dah siap ..senang kan ...
nanti jangan lupa clik eyna azmi punya heatbeat tau ... u klik eyna ...eyna klik u ... sape yang dah klik tu nanti bagi link kat comment ya ..eyna datang clik korang nanti ..

p/s -kalau 100 org click ur HB banner everyday, dh dpt RM4, kalau sebln ---RM4 X 30 days =RM120 ...banyak tu leh wat beli jajang..


selamat berheatbeat semua !
SHARING IS CARING...

2 comments:

blog-tips-kurus said...

nak jajan! nak jajan!
hb anda telah dikelik dengan jayanya...:-)

http://blog-tips-kurus.blogspot.com/2011/02/sini-ada-hantu-yang-cantik.html

cik fafa said...

sy da click heartbeat awak...click heartbeat sy plak...hihihi

http://ukirankanvashati.blogspot.com