Friday, February 11, 2011

SMS yang tersebar anak kena culik kat puchong hanya salah faham ....

last week kecoh satu malaysia pasal baby yang di larikan oleh kereta myvi puteh kat Puchong ... kat blog ..kat Facebook  ..kat twiter ...sms ... kecoh berita pasal tu ... aku ada jugak dapat sms dari kawan kawan yang duk foward ... aku pun dengan penuh rasa tanggungjawab jugak sebarkan sms tu kat kengkawan aku ...
tapi ari ni aku buka paper KOSMO ... aku gelak sorang sorang ... huh...masalah rumahtangga rupanye ... bukannye kena culik ...




polis pun dah sahkan ...berita perculikan tu palsu ....

p/s - rugi credit top aku ari tu ... tu la gatai tangan  sangat foward msg kat kengkawan ...


3 comments:

Kaseh said...

wakakaka aku fwd thru blog je..tak rugi tapii rasa cam mengong jekk..hahah

eyna azmi said...

aku dua kali mengom jugop .... hahaha aku dpt sms ... so aku foward la sms kat member member

sAsyA said...

tertipu la ye hahaha