Friday, February 18, 2011

sehari tak on line ...macam stahun rasa

mula mula aku nak lap dulu habuk habuk kat blog aku nie ..huhhhh ..dah berhabuk dah ..baru semalam tak online ... buzyyy .. aku buzy tahap ultraman taro ... sampai tak sempat nak buka blog ..semalam seharian aku keluar ... balik dah penat ...memang tak larat ..so apa lagi ... balik rumah ...terus zzzzzzzz sambil menternak daging daging ...dan lemak lemak ...

hari nie bila check shoutbox memang banyak komen komen yang kawan kawan tinggalkan ...sabar yea korang .... eyna akan jejak korang semula ....


pagi pagi nie rasa laparlah pulak ... nak makan apa ya? korang dah makan dah ?

12 comments:

the loner said...

hi..saye pun lapaaaaa nie..sebab semalam makan bnyk sgt..keesokan harinya mesti lapa tahap petala ke7..

singgah blog kite gak ea,
http://thelonersecret.blogspot.com/

ada cite baru psl wanita melayu tipikal dan boring..jgn lupe folo n support blogger yg baru mula nk aktif ye.. =))

padlie said...

padlie dah makan nasi lemak, tp x habis..
pernah hidup tanpa internet kat rumah selama 4 bulan.. seksa betul..

LehaMY said...

belum makan lagi . lapar abis dah nie . hehehehe :D jom pi makan ! :D

Kaseh said...

aku penah setahun tak berblog...rasa macam setahun gak tak berblogging wakakaka... :P

kay_are said...

baru ari ni dapat drop entri baru lagi kesian.. huu

anntaj said...

heheee eyna ni buat ann tergelak betul...
menternak daging2 dan lemak2....
ann skarang banyak daging jugak...
:)

eyna azmi said...

the loner -eh betol la ..kalau makan banyak sgt malam ...esok mesti lapar giler kan ....
nanti eyna terjah blog loner ..

eyna azmi said...

padlie- alahai sedapnye nasi lemak
jom jom p makan ..padli belanja ya

eyna azmi said...

lehamy - jom jom p makan ..lehamy belanja ya

padlie - 4 bulan ..lama tuuu

eyna azmi said...

keseh- hahahahahahhaha ko jgn wat lawak ... aku sehari pun rasa cam setahun... kalau setahun ?

eyna azmi said...

kay are - kenapa?

eyna azmi said...

ann - ala lemak dan faging ann sikit jekkk..meh amik eyna punya sikit