Friday, February 11, 2011

TERIMA KASIH KUCING GEMOK @ KASEH

Petang semalam pergi check surat kat peti box .. dapat satu surat ... mmmm tak pernah aku dapat surat ... tiap tiap bulan surat dari bank ada lah aku dapat ... Bukak  jek sampul surat tengok ada voucer  Starbuck .. permberian kaseh ...Terima kasih aku nak ucapkan kat kaseh sebab bagi aku voucer nie ...korang dapat? tak dapat kan ... kalau korang nak jugak rajin rajin la komen kat blog dia ...hari tu kaseh pilih 10 orang top commentor kat blog dia .. dan aku salah seorang yang bertuah tu ...



-voucer Starbuck Cofee -





pantun 2 kerat untuk kaseh :-

terima kaseh daun keladi ,
kalau boleh nak lagi..



salam 

eyna azmi

5 comments:

aLieF si Muncung ManiS said...

waaaa..best nye...nanti alief pun nak jadi pengomen no satu kat blog dia..awk,kalau alief jadi pengomen terbanyak kat blog awk,awk ada bagi adiah ke??hahahaha..alief gurau je taw...

ENTRY BARU ALIEF-->suka hati korang la nak kutuk blog alief.alief tak kisah pun...alief nak repot kat ben ashaari dab bangku kosong..siap la korang..."

khairul akmal azman said...

x kan 10 rgt je..
meh share 5 rgt ngn kerol

Dinas Aldi said...

akak pun dapat dari Kaseh, hehe.

Eyna, nak tanya, kenapa akak tak boleh follow blog ni. dah berapa kali akak try tapi tak boleh pun. bila akak klik follow blog lain ok ja. napa gitu eh?

eyna azmi said...

alif :- meh meh ...jangan segan segan ..
khairul akmal - sorry naik lori ..no share share ...okes..
Dinas -yeay... eh betol ke tak leh follow kenapa? cuba akak try sekali lagi ..eyna dah follow akak ..

Kaseh said...

eynaa bebehh, sorry la weh aku lmbt reply..susah2 je ko wat entry ni..apa2 pun thanx beb...ala hadiah kecik je tuh..thanx tau rajin singgah blog aku..

p/s: tika dan saat ini aku berada di warisan rimba..sedang berblogging dalam hutan...baru lepas mandi manda tgh2 malam buta ni..air dia panasss..sedappp.. hehe okla nitenite eynaa..