Tuesday, February 15, 2011

CIKGU SHIDA OH CIKGU SHIDA

semalam jenjalan kat lekat lekit gurl story  ... hahaha gelak guling guling aku baca nie ..cikgu shida ..oh Cikgu shida ... disebabkan kemaruk sangat nak kan tiket maher zain ,,tengok apa yang dah cikgu shida buat ...


di sebabkan nak sangat tiket maher zain tu ..cikgu shida pun masuklah contest nie ...

mungkin disebabkan dia nak raih undian dari fan ...dia pun start meroyan ...men unfriend  @ remove fan dia ..yang tak undi dia







hahaha..maher zain punya pasal ...sanggup cik shida remove fan dia ......


p/s - credit to lekat lekit girl story

9 comments:

maszaki said...

mace2 la mu ni mc naaa.....

Khairi said...

hehe. dah ramai sgt kot fan dia. tu yg nak remove tu. femes la dia skang.

eyna azmi said...

mas - apa lak mace mace ...

khairi- tu lah ..kadang kadang terfikir gak ..betoi ke tak betoi ... ntah ntah ada orang yang nak sabotaj dia .

Kaseh said...

dia mmg sengal gak kan..hehehe

Dinas Aldi said...

wah sampai gitu sekali, kehkeh

Peti Sejuk Yang Tak Sejuk said...

Hakikatnya, dia sewel. Orang sewel jek buat macam tu. Dan itulah contoh seorang guru yang ramai glorify!! Yay!!

FizA said...

ntah apa2 je tgk video dia.. :P

Fizi said...

haha...lucu2~

ekmal said...

x bole blah ini org..memalukan cikgu2 lain..