Sunday, February 6, 2011

apa jadi dengan a/c nuffnang aku pada 4/2/2011

apa dah jadi ngan nuffnang aku 4/2/2011 hari tu ...korang dah check tak korang punya ... ? bilangan pelawat  eyna's azmi blog pada 4/2/2011 = 0 , zerro @ kosong @ yellek @ tak de pengunjung langsung. ..biar betol ... rasanye hari tu aku ada post entry ... buat blogwalking ..kat shoutbox aku pun ramai kawan-kawan blogger yang singgah bagi komen.. ada kesilapan teknikal ke apa nie ? ke semua staff nuffnang pergi raye ..tak sempat nak update ... pada sifu sifu blogger  @ bloger bloger yang dah otai tu ..tolong lah jawab .. what happen?

9 comments:

azharr said...

haha..banyak yg kena camni...tunggu nuff bg penjelasan...

eyna azmi said...

salah seorangnye ...ko la

maszaki said...

cehhh aku ingtkan ac biz t.up ko td.....huhhh.....olang pegi laya laaa itu hari wokkk

eyna azmi said...

hahaha...hampeh mu nie ...

Nasriq said...

aku pun kena jugak...

Wan said...

sama la kita... saya pon kena!

kakyong said...

sama2 tunggu explanation dr nuffnang.. tp dr statistik Google analytic ade trafik kat blog pada 4 feb tu..

Isteri Yang Comel said...

blog IAM pun samer...

eyna azmi said...

namapaknye kita semua senasib lah ya