Friday, March 25, 2011

BEN ASHAARI KENA CULIK?

biar betol ...eyna ko jangan wat spekulasi tak betol ..nanti tak pasal pasal ko kena saman ngan BEN ASHAARI
Aku duk tertanya tanya nie ..mana pergi BEN ASHAARI. adakah BEN ASHAARI kena culik ? atau adakah ben ashaari dah tak mo berblog lagi ?... kalau ben ashaari kena culik .. aku harap penculik tu tolong lepaskan BEN ASHAARI  ... atau kalau BEN ASHAARI dah tak mo berblog ... nanti sape yang nak bagi tip tip untuk blogger blogger baru macam aku nie.. ? (ape aku merepek nie)


Sebenar dari petang semalam aku duk terjah blog BEN ASHAARI... tapi apa yang aku lihat ..blog  BEN ASHAARI tidak ber update ... sejak petang semalam . Kalau blog aku tak berupdate aku rasa cam biasa jek ... tapi bila dah sifu dan otai cam BEN ASHAARI ni tak update blog rasa cam kehilangan la pulak ..... Biasa nye setiap jam mesti ada entry baru ..nie yang buat aku tertanya tanya nie ... shingga ke pagi nie aku masih tidak dapat mengesan BEN ASHAARI ... ada sape sape boleh bagi tahu aku tak kemana menghilang BEN ASHAARI...kenapa dia tak update blog ...

6 comments:

Ladysirna said...

salam kenal..

kak, abg ben ada je, tak hilang pun...hehe, cuba check balik blog dia, tapi betulla, kalau ben tak update blog rasa cam pelikkan..sebab dah terbiasa dia selalu update

Fahmi API said...

Abg ben klau x update blog mmg pelik.Takut gak klau dia kena culik, dia kn popular..hehe

rajin2 singgah la di blog http://blogbebudakbiasa.blogspot.com/
hehe

hamzah ian said...

waa.. ben

Qaseh dalia adelia said...

qaseh culik haha

shamfariz said...

ben tu byk agenda... ada la tu agenda dia kat luar... ada sekali tu ben datang ke perjumpaan bebudak kembar kat putrajaya...

maira said...

kalau ben tak der entry, memang sangat pelik kan.... sebab biasanya paling kurang pun 3 entry dia buat dalam masa 1 hari ..