Thursday, March 3, 2011

DI SEBALIK TABIR BLOG

 Alamak header BEN ASHAARI LAGI ..

Cam biasa lah ... kalau aku dah letak header otai dalam dunia blog nie ..mesti aku dah join segmen dia ... sape sape yang nak join tu meh la KLIK SINI

Untuk sertai , mudah jer ... cam biasa ..buat satu entri khas :
  1. Sila letak header BEN ASHAARI BLOG - ( ok done ..aku dah letak header bro BEN ASHAARI)
  2. Tajuk : DI SEBALIK TABIR BLOG ..(ok ..tajuk dah ada kat atas tu)
  3. Sila letakkan gambar betul anda yang paling menawan ..Ehem.. (alamak kena letak gambar ke? adoiii ..ok lah letak je lah ... menawan ke cam nie ...lantak lah ... janji gambar aku bukan gambar orang lain)


aku .... eyna azmi ... umur  10 + 10 + 10 ..opps ..tahun nie 2011 dah ..tambah lagi 1..(alamak ....aku dah tuaaaaaa) sudah berkahwin ... tapi masih berdua ....aku seorang busineswomen ... so masa aku banyak dihabiskan dengan  melayan customer yang bermacam macam kerenah dan 'peel'  (pening kepala mak tau).... ..hahaaa kalau korang nak top up ke ..nak beli hanphone ke ... jangan segan segan .aku bagi member price punya ..
Selain dari melayan customer kat my shop ... masa aku banyak dihabis kan dengan melayan blog ...aku suka blogwalking kat blog korang ..korang dan korang semua .,.. 

Jumlah Follower sekarang ini ...ialah 337 orang ... syukur sangat sebab aku selalu sertai segmen bro BEN ASHAARI follower aku semakin hari semakin bertambah ... thanks Q Bro korang pun patut join segmen bro otai kita nie ..


sekarang aku nak jawab soalan soalan dari BRO BEN ASHAARI ...

Jika anda tak punya blog , apakah yang akan anda lakukan di dunia maya ini ? 

kalau aku tak de blog ..mesti aku akan layan Facebook ... hari hari mesti ada jek muka aku kat facebook tu ..sekarang ...masa aku banyak dihabiskan kat blog ... sampai kawan kawan kat FB aku kata aku gila blog ..gilakah aku ? hahahaha

Ceritakan kepentingan blog kepada anda 

kepentingan ... mmmmm ..blog nie sangat penting ... sebab kat sini lah aku luahkan segala isi hati aku.. .....dengan berblog jugak banyak benda yang aku belajar ..dari entry entry orang lain ...

Blog feveret yang wajib singgah hari hari .. Kenapa dan mengapa ?
1) BEN ASHAARI  -  bukan hari nie tapi tiap tiap hari ..setiap kali aku buka blog aku mesti singgah blog bro nie ..banyak info yang berguna dan nasihat nasihat berguna terutamanya blogger blogger baru macam aku ..

2) YUYU ZULAIKHA - aku suka blog dia ..tak tahu kenapa ... mungkin sebab entry dia BEST ..tiap tiap hari mesti aku jenguk dia

3) KASEH - blog nie pun aku suka ... entry dia sempoi ...tuan punya blog pun peramah

4) SEKAMAR RINDU - Hari hari aku jenguk blog nie ... banyak benda benda pelik  dan cerita cerita menarik kat blog nie ..

5) ANNTAJ - blog kawan lama aku ... memang tiap tiap hari aku jenguk blog dia .. entry dia bersahaja ..


ok ..semua dah siap ..sekarang masa nak hantar kerja sekolah nie kat cikgu BEN ASHAARI ..chow


    27 comments:

    apisv2 said...

    salam,
    mengunjungi disebalik tabir blogger;p
    dtg dr blog abg ben;D

    disebalik tabir apisv2

    Kaseh said...

    dgn segment2 macam ni pun kita bleh kenal kawan kita kan.. aku doakan ko cepat dapat baby beb.. aku pun suka kawna ngan ko..sempoii..macma da lama kenal.. wehh hp ada diskaun eik....adik den nak sambar iphone4..heheh..

    KatekateKite said...

    hai kak! kite datang nih! hehehee......

    oja_alia said...

    da follow........=),,nice...

    y u y u Z u l a i k h a said...

    muehheheeh.. macehhh! wuuuu T_T terharuu!

    eyna azmi said...

    YUYU ZULAIKHA - TERHARUNYE ..CIK YUYU SUDI KOMEN KAT BLOG KITA YANG TAK SEBERAPA NI ....

    cik ayin said...

    datang dari belog abg ben..keep blogging yaww :)

    bobiedanbad said...

    as salam...
    salam kenal...

    nazrul ashraff said...

    perghh..haha..boleh member price tu...

    ZyzyAfrina (: said...

    Singgah sini sis from blog abg BEN :) btw, sudah follow anda.

    mas.saari said...

    singgah n follow dari segmen abg ben
    salam perkenalan, moga berkekalan..

    bun said...

    nak sambar iphone lah
    hahahha

    datang buat spotcheck dari BA
    bek hati vote lah sini

    http://blueberrybun185.blogspot.com/2011/03/kalaw-suke-vote-blog-ini.html

    salam kenal and thanks

    R.I.E.Z said...

    lepak sambil tgk disebalik blogger..

    http://riez1004.blogspot.com/2011/03/di-sebalik-tabir-blog.html

    jom lepak blog saya dan follow..:)

    Lulu caldina said...

    hai kak, semoga ada rezeki anak..insya Allah

    ShA + ZaM = LoVe said...

    hye..

    datg melawat dr blog abg Ben..

    singgah sama kat :

    http://heandsheloves.blogspot.com/

    >nisha<

    eyna azmi said...

    cik ayin - tima kasih sudi jenguk sini

    eyna azmi said...

    bobiedanbad- salam kenal jugak

    eyna azmi said...

    nazrul ashraf - kalau nak member price kena jadi kawan dulu la ...huhuhu

    eyna azmi said...

    zyzyafrina - terima kasih sudi follow

    eyna azmi said...

    mas.saari- trima kasih sudi follow ..

    eyna azmi said...

    bun - boleh aje ...

    nanti eyna vote

    eyna azmi said...

    RIEZ - terima kasih ..jom laypark

    eyna azmi said...

    lulu caldina - terima kasih ...amin ...mudah mudahan

    eyna azmi said...

    sha + zam = love
    trima kasih sudi melawat ...

    cikgu mata coklat said...

    singgah dr blog abang ben..
    n suda follow akak :)

    Kei Seichi said...

    salam perkenalan...
    datang dari belog abg ben...
    happy blogging!

    http://geekzster.blogspot.com/

    pRiNCe said...

    "nice entry tau... dtg dari blog abg ben.... jom bce petua orang2 tua tntg soal kecntikan tubuh badan..."