Saturday, March 5, 2011

VILLA COLANI

best kan kalau kita dapat duduk kat rumah mewah cam nie ...... jangan mimpi la ..kerja seratus tahun pun aku belum mampu nak beli rumah cam nie ... dalam mimpi buleh la kot ..muhahahaha 

 info mengenai VILLA COLANI
Dikenali sebagai Villa Colani kerana diilhamkan oleh designer legenda bernama Luigi Colani. Sebuah kawasan mewah di Pulau Majorcam, Sepanyol yang siap dibina pada tahun 2009.
Lebih dari 1,230 kaki persegi diperbuat dari emas 24 karat. Emas tersebut digunakan di kolam renang dan rumah. Pintu Colani eksklusif, serta pintu dengan lima pintu masuk lainnya, semua dihiasi dengan kristal swarovski asli artistik dimasukkan ke dalam panel, sehingga nampak berkilau baik dari luar dan dalam rumah. Villa colani ini bernilai RM 140 juta .... huhh perhhhhhhhh ....


Telan air liur je la layan gambar gambar nie










14 comments:

cik hanym said...

waaa..cntek gle !! btol2 wujud ka neyh??hehe

Kaseh said...

aku sokaaaa umah ada swimming pool dlm rumahh...tapi sampai tua la aku takkan merasa..,muehhehe

Mohamadazhan hjDesa said...

salam

Wah! punyalah cantik, kalau ada sebuah ni...

aLieF si Muncung ManiS said...

cantik nye..emas lagi tu..nasib baek alief ni bukan pencuri..kalau alief pncuri,,vila ni yang first alief akan rompak..

maszaki said...

best gilak dpt umh cam gini...huhhh!!!

nelly said...

Terpegun !!

eyna azmi said...

cik hanym - wujud ..kat sepanyol ...

eyna azmi said...

kaseh - kat umah aku ada baldi besar ..meh la kat umah aku ..kira wimming pool dalam umah gak tu

eyna azmi said...

MOhamadazhan Hj desa- dapat umah cam nie mau nye tak mo keluar rumah

eyna azmi said...

alif _ jom alif kita p rompak

eyna azmi said...

mas - meme best

eyna azmi said...

nelly _ i pun terpegun u

shah-kayrul said...

tak dapat realiti..dapat dalam mimpi pun jadi la...hehehhe

anntaj said...

kalau eyna dapat duduk umah cam gini jangan lupa buat pondok kat tepi umah eyna ehhh....utk ann...heheheheheh