Wednesday, March 23, 2011

kawan -kawan doakan baby zayyan cepat sembuh

bulan lepas aku ada buat entry pasal baby zayyan
malam tadi aku dapat pangillan dari bapak dia ( kawan sekolah aku) ... baby zayyan dimasukkan ke hospital kerana pendarahan dalaman ..(aku tak leh buat spekulasi lagi sebab tak dapat pengesahan dari doctor samaada jatuh ditempat asuhan ...@ memang pendarahan sejak lahir)

kawan kawan blogger  semua ... baby zayyan sekarang berada di ICU - HKL .. sama sama kita doakan agar baby zayyan cepat sembuh ..AMIN





kejap lagi aku nak gi melawat baby zayyan kat spital ... nanti update lagi ..

p/s - pada sahabatku MOHD ZAINNI dan EIR MATHASSAN. Semoga tabah dengan dugaan ni .. Insyaallah ..sama sama kita doakan baby zayyan.

aku rasa nak nangis ... kecian kat baby yang kecik tu nak kena hadapi kesakitan nie ...




7 comments:

Kaseh said...

mudah2an baby zayyan sembuh sepenuhnya..amin..

risa said...

kenapa ngan baby zayyannnnn??? nanti update eh

Elon Noor said...

na, nanti update..aku pon nak tau jgk nih

eyna azmi said...

kaseh - amin..sama sama kita doakan

eyna azmi said...

risa- pendarahan di kepala ...samaada terhantuk @ jatuh dirumah pengasuh

eyna azmi said...

elon - ok yon dah update

shamfariz said...

kasihan...aku doakan semoga baby tu cepat sembuh..