Saturday, March 19, 2011

seksi giler Miera Liyana nie




Mak aihhhh ....seksi giler artis baru nie ... korang kenal tak ?  Miera Liyana .... pelakon Kamelia Katrina..

terkejut aku  tengok ...

Bukan berniat mahu mencetuskan kontroversi tapi bila dah di depan mata, terbeliak jugalah biji mata ni.

boleh pulak dia cakap ... "Nampak sikit je. Pilih baju ni sebab nak nampak kelainan."
eee tak malu ke ?

kot yea pun nak cepat popular ..jangan lah sampai mengaibkan diri sendiri

p/s - sumber gambar ..gua.com

11 comments:

anntaj said...

wow! tak besar mana. kecik jer....

Dinas Aldi said...

mak datuk..belum pernah tengok lagi pelakon ni kat tv..mak datuk..tak tau nak kata apa dah selain dari..mak datuk..

awie958 said...

Artis sekarang ni ingat dengan berpakaian seksi sebegini menayangkan aset, boleh menaikkan populariti. Beliau silap. Membuatkan masyarakat lebih meluat melihat gelagat mereka. Kalau dah pakaian begini, jadi pula ikutan peminat, mahukah anak gadis kita nanti pun sebegini?Nauzubillah minta simpang la

MamaChia said...

macam tak ada modal suda tu...tak cukup kain ke..memee cini banyak kain kin tutup.

IMANSHAH said...

den yg siksa..adei

kimihaikal said...

dasyatnyer.....dok mano la akal pikiran budok nie.dok di palo lutut bokalih....

storyfromme said...

ish.pape la minah ni.kalau breast macam pamela xpe gak.kecik je pon nak bangga.

Tasha said...

dia terdesak nak cepat glam. pas ni nama dia orang akan sebut selalu and dapat la job belakon watak2 sexy

Ujang9897 said...

baik soh dia tunjuk betul2..derm..

Anonymous said...

buah dada x meletop cm bom atom kt hirosyima n nagasaki wooiiiiiiiiii
from mkhluk hidup kt bumi,,bom mira liyana operrgghhh

Anonymous said...

buah dada x meletop cm bom atom kt hirosyima n nagasaki wooiiiiiiiiii
from mkhluk hidup kt bumi,,bom mira liyana operrgghhh