Friday, March 11, 2011

tranning hari sabtu ..aku tak suka ...

perkara yang paling aku tak suka ...
kena bangun awal pagi pada hari
SABTU 
waaaaaaaaaa....... benci benci .... orang lain syok syok jek  tido lagi ..
hari nie kena gi tranning MAXIS la pulak ...
isss kalu tak pergi kan ...AE akan call ... 
aku malas nak menjawab ngan dia pulak ...
so ..pagi sabtu yang tak berapa nak indah nie ...
tak leh nak BLOGWALKING ...macam biasa
korang tunggu lah aku habis tranning petang karang ..
baru dapat terjah blog korang balik ...
tapi ..sempat jugak aku terjah sorang dua..

9 comments:

Dinas Aldi said...

takpa, demi kemajuan, pergilah training, nak! eh, dik! akak pun kena pi sekolah lepas zohor nanti..adehh..

BAKAWALI said...

TAKPE..KEJA DIUTAMAKAN..LEPAS TU..DTG BLOG NANASAHIR K..HEHEH

i am S!L4H.. said...

training mxs tu ape erh? ngeee

sekamar rindu said...

BW lepas balik training pun boleh..kan?

moga ceria dan happy masa training tu..

eyna azmi said...

Dinas- mmm demi kemajuan ....

eyna azmi said...

bakawali - yap kerja diutamankan ...dah jenguk dah tadi blog bakawali

eyna azmi said...

i'm silah- tranning maxis tu tranning untuk dealer dealer maxis yang !

eyna azmi said...

Sekamar rindu - hahaha balik tranning dah ngantuk ...terus tido

i am S!L4H.. said...

owhhh. hee baru tau.